WANGSMO ANTIKVARIAT 40 ÅR. 1978 –23.oktober– 2018. En liten jubileumskatalog

23. oktober 1978 åpnet Vidar Wangsmo for første gang døren til sitt antikvariat i Trondheim. Da i Olav Tryggvasons gt. 2A med inngang fra Krambugata. Lokalet var på ca. 20 m2 og rommet 3-4000 bøker. Herfra ble også den første katalogen utsendt i 1979.

Etter få år hadde bedriften vokst seg ut av de små lokalene og den 6. februar 1984 åpnet Wangsmo enda en butikk, da i Wessels gate på Møllenberg, slik at det noen år ble drevet forretning fra to butikker.

Fra 10. januar 1987 ble så all virksomhet flyttet til nyoppussede lokaler i Vår Frue Strete 1. Sentralt beliggende bare 100 meter fra Torvet og med Vår Frue Kirke og Tordenskioldsparken som nærmeste naboer. Her holder vi fortsatt til, med ca. 12.000 bøker utstilt for salg, mens et større antall finnes på eksternt lager. Bøker som fortløpende blir presentert i butikk, gjennom våre kataloger samt på våre hjemmesider. 40 år med bøker. Hundretusenvis av bøker solgt. Titusenvis av kunder hjulpet. Vi takker alle våre kunder gjennom 40 år!

Bøkene i denne katalogen er ikke presentert i våre nyhetskataloger. Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i katalogen i 1. utgave og i god stand. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølgen de kommer inn. Katalognumre som mangler er dessverre allerede solgt. (Vær oppmerksom på selv om vi til enhver tid forsøker å holde katalogen oppdatert kan enkelte titler som vises være solgt).  Porto legges til ved fakturering.