Spesialkatalog 613: LOKALHISTORIE

Vi har gleden av å presentere vårt store utvalg av norsk lokalhistorie og topografi. Katalogen inneholder over 4000 titler, hvor du vil finne alt fra årbøker og småtrykk til bygdebøker og større verker. 

Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i 1. utgave og i god stand. Alle priser er i norske kroner. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølge de kommer inn. Porto jmf. postens portotakster legges til ved fakturering. Vi sender portofritt ved bestilling av minst 5 nummer fra katalogen (gjelder kunder med leveringsadresse i Norge; untatt Svalbard).  Kunder som ønsker å hente sine bøker i butikken må gi beskjed om dette ved bestilling.

Katalognumre som mangler på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises kan også være utsolgt, selv om vi til en hver tid forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig.

NB! Leser du katatalogen på en mobil enhet, kan innholdsfortegnelsen vises som tre streker øverst i venstre hjørne. Du må også navigere opp og ned i innholdsfortegnelsen for å se den fullstendige listen.