Årets julekatalog inneholder et håndplukket utvalg bøker og forhåpentligvis har vi klart å favne vidt, slik at enhver kan finne noe av interesse. Katalogen byr på mange pene eksemplarer som egner seg godt som gaver - til deg selv eller andre. God lesning!

Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i 1. utgave og i god stand. Alle priser er i norske kroner. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølge de kommer inn. Porto jmf. postens portotakster legges til ved fakturering. Vi sender portofritt ved bestilling av minst 5 titler (gjelder kunder med leverings-adresse i Norge).  Kunder som ønsker å hente sine bøker i butikken må gi beskjed om dette ved bestilling.

Katalognumre som mangler på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises i katalogen kan også være utsolgt, selv om vi forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig.

Neste ordinære nyhetskatalog kommer allerede i uke 47 og bestillinger fra julekatalogen kan om ønskelig settes i BERO for samsending med bestillinger fra nyhetskatalogen. Da kan du spare noen kroner på porto!