Årets julekatalog inneholder mange gode bøker fra vårt rikholdige utvalg. Her finner du pene eksemplarer som egner seg fint som gaver, slik at du kan finne noen av årets julegaver her, og noe du har lyst på selv også. Vi ekspederer alle ordrer fortløpende etter de er mottatt, slik at du får dine bøker tilsendt i god tid før høytiden.

Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i 1. utgave og i god stand. Alle priser er i norske kroner. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølge de kommer inn. Porto jmf. postens portotakster legges til ved fakturering. Vi sender portofritt ved bestilling av minst 5 titler (gjelder kunder med leveringsadresse i Norge, untatt Svalbard).  Kunder som ønsker å hente sine bøker i butikken må gi beskjed om dette ved bestilling.

Katalognumre som mangler på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises i katalogen kan også være utsolgt, selv om vi forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig.

NB! Leser du katatalogen på en mobil enhet, kan innholdsfortegnelsen vises som tre streker øverst i venstre hjørne. Du må også navigere opp og ned i innholdsfortegnelsen for å se den fullstendige listen.