Da er vi igjen kommet til den tiden hvor vi sender ut vår julekatalog. Som alltid inneholder katalogen mange gode bøker og dertil mange fine gaveeksemplarer. Vi er som vanlig ute med katalogen i god tid før jul, slik at du kan finne dine julegaver og få disse tilsendt i god tid før høytiden.

Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i 1. utgave og i god stand. Alle priser er i norske kroner. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølge de kommer inn. Porto jmf. postens takster legges til ved fakturering. Vi sender portofritt ved bestilling av minst 5 titler (gjelder kunder med leveringsadresse i Norge, untatt Svalbard).  Kunder som ønsker å hente sine bøker i butikken må gi beskjed om dette ved bestilling.

Katalognumre som mangler på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises i katalogen kan også være utsolgt, selv om vi forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig.

NB! Leser du katatalogen på en mobil enhet, kan innholdsfortegnelsen vises som tre streker øverst i venstre hjørne. Du må også navigere opp og ned i innholdsfortegnelsen for å se den fullstendige listen.