Som alltid er vi tidlig ute med vår julekatalog, slik at du kan sette deg ned i fred og ro og finne dine julegaver, og få disse tilsendt før den travle førjulstiden begynner. Katalogen inneholder mange gode bøker og dertil mange fine gaveeksemplarer.

Hvis ikke annet er oppgitt er bøkene i 1. utgave og i god stand. Alle priser er i norske kroner. Bestillingene blir ekspedert i den rekkefølge de kommer inn. Porto jmf. postens takster legges til ved fakturering. Vi sender portofritt ved bestilling av minst 5 titler (gjelder kunder med leveringsadresse i Norge, untatt Svalbard).  Kunder som ønsker å hente sine bøker i butikken må gi beskjed om dette ved bestilling.

Katalognumre som mangler på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises i katalogen kan også være utsolgt, selv om vi forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig.

NB! Leser du katatalogen på en mobil enhet, kan innholdsfortegnelsen vises som tre streker øverst i venstre hjørne. Du må også navigere opp og ned i innholdsfortegnelsen for å se den fullstendige listen.