NYHETSKATALOG 252

Vi har gleden av å presentere vår nyeste katalog, inneholdende nærmere 1000 nyinnkomne titler!

Nyhetskatalog 252Du kan velge emner i innholdsfortegnelsen til venstre, eller søke fritt etter forfattere og titler i hele katalogen i søkefeltet over.

Du får en detaljert visning med bilde av hver enkelt bok ved å trykke på den uthevede skriften i bokbeskrivelsen.  Bøkene du ønsker legges til i ditt utvalg ved å trykke "Velg", og fjernes igjen ved å trykke «Slett». Når du har funnet det ønskede utvalget trykker du «Til bestilling», hvor du fullfører din bestilling ved å fylle inn dine kundeopplysninger, velger leveringsmåte og avslutter med å trykke «Send bestilling». Først når du har fylt ut bestillingsskjemaet og trykket «Send bestilling» blir ordren overført til oss, og du vil umiddelbart motta bekreftelse på at denne er oversendt. Så snart vi har behandlet din ordre, vil du motta en endelig ordrebekreftelsen fra oss, med informasjon om betalings- og leveringsvilkår, samt beskjed om noen av bøkene du bestilte allerede skulle være solgt.

Katalognumre som «mangler» på utlistingen er dessverre allerede solgt. Enkelte titler som vises i katalogen kan også være utsolgt, selv om vi forsøker å holde katalogen så oppdatert som mulig. Alle kunder som er registrert med e-postadresse vil motta melding fra oss om nye kataloger straks de publiseres!